Регистър на детските градини

Обединено Детско Заведение №5 ПИНОКИО, Град Хасково

Обединено Детско Заведение №5 ПИНОКИО
Информация

Обединено Детско Заведение №5 ПИНОКИО

Контакти

Обединено Детско Заведение №5 ПИНОКИО

Град Хасково, Община Хасково, ул. Брезник №5
Телефон: 0622362
GSM: 0
Факс: 00885 123 043

Галерия

Още Детски градини в Община Хасково