Регистър на детските градини

Обединено детско заведение №4 Ангел Каралийчев, Град София

Обединено детско заведение №4 Ангел Каралийчев
Информация

Обединено детско заведение №4 Ангел Каралийчев

Контакти

Обединено детско заведение №4 Ангел Каралийчев

Град София, Община Столична, ул. Фестивална №1
Телефон: 09791696
GSM: 09791696

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.