Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №37 ВЪЛШЕБСТВО, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №37 ВЪЛШЕБСТВО
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №37 ВЪЛШЕБСТВО

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №37 ВЪЛШЕБСТВО

Град София, Община Столична, ул.Белмекен №1
Телефон: 00884801662
GSM: 08554119
Факс: 08553178

Още Детски градини в Град София

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.