Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №29 СЛЪНЦЕ, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №29 СЛЪНЦЕ
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №29 СЛЪНЦЕ

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №29 СЛЪНЦЕ

Град София, Община Столична, ул.Тодор Стоянов 18
Телефон: 0870-83-88
GSM: 0870-62-28
Факс: 00884801522
Email: odz29@abv.bg

Още Детски градини в Община Столична