Регистър на детските градини

Обединено детско заведение №26 Калина, Град София

Обединено детско заведение №26 Калина
Информация

Обединено детско заведение №26 Калина

Контакти

Обединено детско заведение №26 Калина

Град София, Община Столична, ул. Йерусалим до бл. 40
Телефон: 00888/501-405
GSM: 002/974-57-38
Факс: 002/974-46-38

Още Детски градини в Община Столична