Регистър на детските градини

Обединено детско заведение №22 Звънче, Град Хасково

Обединено детско заведение №22 Звънче
Информация

Обединено детско заведение №22 Звънче

Контакти

Обединено детско заведение №22 Звънче

Град Хасково, Община Хасково, ул. Дружба 10
Телефон: 0622306
GSM: 0
Факс: 00885123067

Галерия

Още Детски градини в Град Хасково