Регистър на детските градини

Обединено детско заведение №2 Звънче, Град София

Обединено детско заведение №2 Звънче
Информация

Обединено детско заведение №2 Звънче

Контакти

Обединено детско заведение №2 Звънче

Град София, Община Столична, ЗЛАТИШКИ ПРОХОД 57
Телефон: 0958 12 71
GSM: 0858 00 19
Факс: 0858 51 31
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Столична