Регистър на детските градини

Обединено детско заведение №15 Слънце, Град Хасково

Обединено детско заведение №15 Слънце
Информация

Обединено детско заведение №15 Слънце

Контакти

Обединено детско заведение №15 Слънце

Град Хасково, Община Хасково, кв. Орфей
Телефон: 064 20 40
GSM: 0
Факс: 00885123077

Галерия

Още Детски градини в Град Хасково