Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 94, Град Бухово

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 94
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 94

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 94

Град Бухово, Община Столична, ул.Никола Бонев№6
Телефон: 0994 23 00
GSM: 00884701243
Факс: 00884801740 дир.

Още Детски градини в Община Столична