Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 90 ВЕСА ПАСПАЛЕЕВА, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 90 ВЕСА ПАСПАЛЕЕВА
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 90 ВЕСА ПАСПАЛЕЕВА

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 90 ВЕСА ПАСПАЛЕЕВА

Град София, Община Столична, НАДЕЖДА , УЛ. ИВАН МОМЧИЛОВ 44
Телефон: 0938 28 56
GSM: 0936 04 64
Email: odz90@abv.bg

Още Детски градини в Община Столична