Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 84 ДЕТЕЛИНА, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 84 ДЕТЕЛИНА
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 84 ДЕТЕЛИНА

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 84 ДЕТЕЛИНА

Град София, Община Столична, ОВЧА КУПЕЛ 2
Телефон: 002 9561069
GSM: 002 9561079
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Столична