Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 80 Приказна калина, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 80 Приказна калина
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 80 Приказна калина

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 80 Приказна калина

Град София, Община Столична, Хиподрума ул.Видлич №2
Телефон: 08595017
GSM: 08598170

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.