Регистър на детските градини

Обединено Детско Заведение № 61 Шарено петле, Град София

Обединено Детско Заведение № 61 Шарено петле
Информация

Обединено Детско Заведение № 61 Шарено петле

Контакти

Обединено Детско Заведение № 61 Шарено петле

Град София, Община Столична, ж.к. Слатина, ул. Камчия № 1
Телефон: 0971-71-75
GSM: 0870-93-77

Още Детски градини в Община Столична