Регистър на детските градини

Обединено детско заведение № 49 Радост, Град София

Обединено детско заведение № 49 Радост
Информация

Обединено детско заведение № 49 Радост

Контакти

Обединено детско заведение № 49 Радост

Град София, Община Столична, ж.к. Дианабад, ул.Св.Пимен Зографски № 5
Телефон: 0962-05-31
GSM: 0962-13-21

Още Детски градини в Община Столична