Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 43 ТАЛАНТ, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 43 ТАЛАНТ
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 43 ТАЛАНТ

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 43 ТАЛАНТ

Град София, Община Столична, ул.Георги Измирлиев № 20
Телефон: 08 59 80 72
GSM: 08 59 80 52
Факс: 08 59 41 13

Още Детски градини в Община Столична