Регистър на детските градини

Обединено детско заведение № 25 Люляче, Град Варна

Обединено детско заведение № 25 Люляче
Информация

Обединено детско заведение № 25 Люляче

Контакти

Обединено детско заведение № 25 Люляче

Град Варна, Община Варна, гр. Варна, кв. Галата, ул. Адмирал Грейг № 21
Телефон: 0378-392
GSM: 0
Факс: 0-

Още Детски градини в Община Варна