Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 18 ДЕТСКИ СВЯТ, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 18 ДЕТСКИ СВЯТ
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 18 ДЕТСКИ СВЯТ

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 18 ДЕТСКИ СВЯТ

Град София, Община Столична, ул:Георги Марков№2
Телефон: 00884801403
GSM: 0943-79-54
Факс: 0943-76-41
Email: odz18@abv.bg
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.