Регистър на детските градини

Обединено детско заведение № 160, Град София

Обединено детско заведение № 160
Информация

Обединено детско заведение № 160

Контакти

Обединено детско заведение № 160

Град София, Община Столична, кв.Драгалевци, ул.З.Зограф № 1
Телефон: 0967 10 14
GSM: 0967 10 14

Още Детски градини в Община Столична