Регистър на детските градини

Обединено детско заведение № 127 Слънце, Град София

Обединено детско заведение № 127 Слънце
Информация

Обединено детско заведение № 127 Слънце

Контакти

Обединено детско заведение № 127 Слънце

Град София, Община Столична, ж.к. Стрелбище, ул. Дедеагач № 42
Телефон: 0958 92 91
GSM: 0859 31 57
Факс: 00884801546

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.