Регистър на детските градини

Обединено детско заведение № 120, Град София

Обединено детско заведение № 120
Информация

Обединено детско заведение № 120

Контакти

Обединено детско заведение № 120

Град София, Община Столична, ПОЗИТАНО-№125 ул. Позитано №125
Телефон: 08223219
GSM: 09207349
Факс: 00884801438

Още Детски градини в Община Столична