Регистър на детските градини

Обединено детско заведение Зорница, Град Кюстендил

Обединено детско заведение Зорница
Информация

Обединено детско заведение Зорница

Контакти

Обединено детско заведение Зорница

Град Кюстендил, Община Кюстендил, ул. Проф. Георги Паспалев № 13
Телефон: 0552074
GSM: 0552074

Още Детски градини в Град Кюстендил

Още Детски градини в Община Кюстендил

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЕТЕЛИНА

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЕТЕЛИНА, Драговищица

ДГ Детелина, Драговищица е единствената детска градина на територията на населеното място. Детското заведение е част от учебните звена на община Костинброд. Финансирането на Детска Градина Детелина,