Регистър на детските градини

Обединено детско заведение Звънче,

Обединено детско заведение Звънче
Информация

Обединено детско заведение Звънче

Контакти

Обединено детско заведение Звънче

Още Детски градини в

Детска градина Зора

Детска градина Зора, Новачене

ДГ Зора, Новачене е детска градина, открита през 1967 година. Първоначално детското заведение е било Целодневна детска градина, а през 2009 година, статут й се променя на Обед