Регистър на детските градини

Обединено детско заведение Детелина, Село Нови хан

Обединено детско заведение Детелина
Информация

Обединено детско заведение Детелина

Контакти

Обединено детско заведение Детелина

Село Нови хан, Община Елин Пелин, ул.Борова гора,№8
Телефон: 00893441403
GSM: 0
Факс: 00893441403

Галерия

Още Детски градини в Община Елин Пелин