Регистър на детските градини

Обединено Детско Заведение Детелина, Село Врачеш

Обединено Детско Заведение Детелина
Информация

Обединено Детско Заведение Детелина

Контакти

Обединено Детско Заведение Детелина

Село Врачеш, Община Ботевград, ул. Кольо Видин 1
Телефон: 021-31
GSM: 0

Още Детски градини в Община Ботевград

Детска градина Зора

Детска градина Зора, Новачене

ДГ Зора, Новачене е детска градина, открита през 1967 година. Първоначално детското заведение е било Целодневна детска градина, а през 2009 година, статут й се променя на Обед