Регистър на детските градини

Обединено детско заведение№:2 Знаме наМира, Град Балчик

Обединено детско заведение№:2 Знаме наМира
Информация

Обединено детско заведение№:2 Знаме наМира

Контакти

Обединено детско заведение№:2 Знаме наМира

Град Балчик, Община Балчик, ул.Арда22 гр. Балчик
Телефон: 00579/72138
GSM: 0
Факс: 00895554064

Галерия

Още Детски градини в Община Балчик