Регистър на детските градини

Детска градина 77 Магнолия, Град София

дг 77 магнолия софия

дг 77 магнолия софия, дг 77 софия, дг магнолия софия, детска градина 77, детска градина 77 магнолия, детска градина 77 магнолия софия, детска градина 77 софия, детска градина магнолия софия

Детска градина 77 Магнолия
Информация

Детска градина № 77 Магнолия

Детска градина № 77 Магнолия отваря врати, за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай през 1952 година.


В годините до днес се е утвърдила като престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание.


Намира се на територията на столицата, ж.к. Яворов., ул. Мизия №6. Финансира се с общински средства.


Детската градоина разполага с отлична база, просторни помещения, зали за игри и обучение, двор с оборудвани спортни площадки и модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на децата.


ДГ Магнолия е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители. Възпитаниците на детското заведение получават грижи, обич и всеотдайност.


Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, като притегателен център за удовлетворяване на социалните, образователните и специфични потребности на децата в унисон с предизвикателствата на времето.


Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с ДОИ и осигурява отлична подготовка за училище.


ДГ № 77 Магнолия се стреми към формирането на собствен облик, да бъде привлекателно и модерно, с висок обществен престиж заведение, полагащо основите на подготовката на децата за реалния живот.

 

Екипът на детското заведение е съставен от високо квалифицирани специалисти, които се грижат с любов, внимание и всеотдайност за своите малки възпитаници.

 

Грижата за децата е едно голямо предизвикателство, затова основна задача на екипа е насочването на децата към самостоятелност и творческо мислене.

 

В детската градина децата получават обич и подкрепа, когато са неуверени, биват възпитавани в чувство на отговорност и добри маниери.

 

Детска градина № 77 Магнолия е място, където се гарантира и реализира цялостно обучение и възпитание на децата с цел изграждане на личности със самочувствие и индивидуалност.

 

Детското заведение се стреми да отговори на потребностите на децата и очакванията на родителите, да ги приобщи към националните традиции, ценности и култура.

 

От месец януари 2020 година екипът на ДГ № 77 Магнолия е приет за колективен член на българския национален комитет за предучилищно образование към ОМЕП.


През 2020 година детската градина е регистрирана в облачната система на Google Workspace за образованието.


Временно изпълняващ длъжността директор на ДГ № 77 Магнолия е г-жа Елена Петкова.

 

 

Групи

 

 

Детска градина № 77 Магнолия е привлекателно и предпочитано детско заведение със съвременно управление и ерудиран педагогически екип.


Приетите и записани деца са разпределени в групи, формирани по възрастов признак:

 

Група Пчеличка

тел.: 0879498462


Габриела Захариева - учител

Хриси Дончева - учител

Мария Дайнова - помощник възпитател

 


Група Дъга

тел.: 0879498459

 

Станислава Кърпарова - учител

Ирина Николова - учител

Ася Шкембова - помощник възпитател

 

 

Група Слънчо

тел.: 0879498460

 

Марияна Белева - главен учител

Николета Милкова - учител

Десислава Янкова - помощник възпитател

 

 

Група Звездичка

тел.: 0879498461

 

Боринка Цанкова - старши учител

Мария Видолова - учител

Ирина Димитрова - помощник възпитател

 

 

Контакти

Детска градина № 77 Магнолия

Град София, Община Столична, ж.к. Яворов, ул. Мизия 6
Телефон: 029441722
GSM: 0884801401
Интернет сайт: cdg77-magnolia.com

Галерия

Детска градина 77 Магнолия
Детска градина 77 Магнолия
Детска градина 77 Магнолия
Детска градина 77 Магнолия
Детска градина 77 Магнолия

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина 175 Слънчеви лъчи

Детска градина 175 Слънчеви лъчи, София

Детска градина № 175 Слънчеви лъчи e детско заведение с утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на столицата. Отворила врати, за да посрещне и о

Детска градина №6 Вълшебен свят

Детска градина №6 Вълшебен свят, София

Детска градина №6 Вълшебен свят, София е детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на столицата.

Детска градина № 74 Дъга

Детска градина № 74 Дъга, София

Детска градина № 74 Дъга е открита през 1985 година и функционира на територията на град София, ж.к. Суха река, ул. Хан Севар №1. Финансирането на детското заведение се осъществява с общ

Детска градина № 98 Слънчевото зайче

Детска градина № 98 Слънчевото зайче, София

ДГ № 98 Слънчевото зайче, София е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства. Детската градина

Частна детска ясла и градина Смърфовете

Частна детска ясла и градина Смърфовете, София

Частна детска ясла и градина Смърфовете град София се намира в съвременния, красив комплекс Цариградски - ж.к. Дружба 2, в непосредствена близост до метростанция Цариградско шосе. Новоот

Детска градина №85 Родина

Детска градина №85 Родина, София

Детска градина №85 Родина, София е съвременно базово детско заведение в град София, ул. Дамян Груев № 44. Детско заведение с дългогодишна история, помещяваща се в сграда построена през 1925/1930 г. с