Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ, Град Бургас - Дейности

висококвалифицирани педагози бургас

висококвалифицирани педагози бургас, дг звънче бургас, детска градина , детска градина звънче бургас, детско заведение звънче бургас, ерудиран педагогически екип бургас, квалифициран педагогически екип бургас, конкурентноспособно детско заведение бургас, предпочитано детско заведение бургас, привлекателно детско заведение бургас

Галерия

ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ

ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
Дейности

 

Допълнителни дейности:

 

 

  • Футбол

 

  • Народни танци

 

  • Рисуване

 

  • Спортна гимнастика

 

  • Зумба

 

 

 

Контакти

ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ

Град Бургас, Община Бургас, ж.к. Славейков, до бл. 22
Телефон: 056888502, 056888437
Факс: 056888437
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Бургас