Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ, Град Бургас

висококвалифицирани педагози бургас

висококвалифицирани педагози бургас, дг звънче бургас, детска градина , детска градина звънче бургас, детско заведение звънче бургас, ерудиран педагогически екип бургас, квалифициран педагогически екип бургас, конкурентноспособно детско заведение бургас, предпочитано детско заведение бургас, привлекателно детско заведение бургас

Галерия

ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ

ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ
Информация

3 ОДЗ ЗВЪНЧЕ

 

ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ е детско заведение в град Бургас, ж.к. Славейков, до бл. 22.

 

Образователно-възпитателната работа в детското заведение е съобразена с приоритетите на предучилищното образование.


ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ е привлекателно, предпочитано и конкурентноспособно детско заведение със съвременно управление с ерудиран педагогически екип, съобразено с традициите и европейските критерии.


При възпитанието и обучението в детското заведение се съблюдаватдържавните образователни изисквания.


Екипът от висококвалифицирани педагози се стеми да възпитава и формира личности с интелектуална подготовка и култура, с ярко изразено гражданско съзнание и поведение.


Основната цел на обучението в детската градина е развитието на детските индивидуалност и творчество. Това се постига чрез създаването на подходящи и оптимални условия и среда за изява на личностните качества на децата.


В ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ са осигурени всички необходими условия за физическото, духовното, нравственото и социалното развитие на децата. Педагозите възпитават у децата духа на мира и толерантността, стремят се да приобщават възпитаниците си към българските традиции и културни ценности.


Детскoто заведение цели да:

 

 • Развие максимално потенциалът на всяко дете благодарение на приноса и опита на родители и учители.

 

 • Опазва живота и здравето на децата чрез здравословно и рационално хранене. Активен двигателен режим и престой на открито.

 

 • Обогатява и поддържа гъвкава,  динамична и мобилна образователна среда.

 

 • Повишава педагогическите компетенции на кадрите, водеща до по – висока ефективност на труда.

 

 • Усъвършенства управленския процес в детското заведение, гарантиращ адекватно поведение на партньорство, сътрудничество в работата.

 

 • Базирайки се на хуманистичните традиции на българското образование и европейските стандарти за предучилищно образование във възпитанието и работа са залегнали три основни принципа: гъвкавост, мобилност и дългогодишен опит.

 

Дейността на педагогическият екип е разпределена в следните направления:

 

 • Педагогическа практика

 

 • Квалификация

 

 • Педагогически контрол

 

 • Образователни инициативи

 

 • Опазване на детското здраве

 

 • Взаимодействие с родителите

 

Всяко направление има свой календарен план. Изпълнението на инициативите от всички направления предполага в края на учебната година да бъде реализирана целта.

 

Грижовни, отговорни, всеотдайни:

 

Екипът на ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ Ви очаква, за да предостави спокойствие в забързаното ежедневие на вас и малките палавници.

 

 

Контакти

ДЕТСКА ГРАДИНА № 3 ЗВЪНЧЕ

Град Бургас, Община Бургас, ж.к. Славейков, до бл. 22
Телефон: 056888502, 056888437
Факс: 056888437
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Град Бургас

ЦДГ 11 ЧАЙКА

ЦДГ 11 ЧАЙКА, Бургас

Красивият черноморски град Бургас е разположен в Югоизточния регион на България. В град Бургас е седалището на Целодневната Детска градина № 11 Чайка, която се намира в зона А на най-големия жилищен к

ОДЗ №14 ИЗГРЕВ

ОДЗ №14 ИЗГРЕВ, Бургас

Красивият морски град Бургас е разположен в Югоизточния регион на страната. В този български град е седалището на Обединеното детско заведение № 14 Изгрев, което е открито през 1978 година. В детскат

ЦДГ №1 ЗВЕЗДИЦА

ЦДГ №1 ЗВЕЗДИЦА, Бургас

Красивият морски град Бургас е разположен в Югоизточния регион на страната. В този български град се намира Целодневната детска градина №1 Звездица. Детското заведение разполага с две сгради. Централн

ЦДГ СЛЪНЦЕ

ЦДГ СЛЪНЦЕ, Бургас

Красивият черноморски град Бургас е разположен в Югоизточния регион на България. В град Бургас е седалището на Целодневната детска градина Слънце. Детсото заведение се намира в центъра на града, в дву