Регистър на детските градини

Детска градина 3 Звънче, Град Бургас

авторитетно детско заведение бургас

авторитетно детско заведение бургас, висококвалифицирани педагози бургас, дг звънче бургас, детска градина , детска градина звънче бургас, детско заведение звънче бургас, ерудиран педагогически екип бургас, желано и любимо място за игри бургас, квалифициран педагогически екип бургас, конкурентноспособно детско заведение бургас, предпочитано детско заведение бургас, препоръчано детско заведние бургас, привлекателно детско заведение бургас, център за творчество и забавления бургас

Детска градина 3 Звънче
Информация

Детска градина № 3 Звънче

 

Детска градина № 3 Звънче е детско заведение в град Бургас, ж.к. Славейков, до бл. 22.

 

Образователно-възпитателната работа в детското заведение е съобразена с приоритетите на предучилищното образование.


ДГ№ 3 Звънче е привлекателно, предпочитано и конкурентноспособно детско заведение със съвременно управление с ерудиран педагогически екип, съобразено с традициите и европейските критерии.


При възпитанието и обучението в детското заведение се съблюдаватдържавните образователни изисквания.


Екипът от висококвалифицирани педагози се стеми да възпитава и формира личности с интелектуална подготовка и култура, с ярко изразено гражданско съзнание и поведение.


Основната цел на обучението в детската градина е развитието на детските индивидуалност и творчество. Това се постига чрез създаването на подходящи и оптимални условия и среда за изява на личностните качества на децата.


В Детска градина № 3 Звънче са осигурени всички необходими условия за физическото, духовното, нравственото и социалното развитие на децата. Педагозите възпитават у децата духа на мира и толерантността, стремят се да приобщават възпитаниците си към българските традиции и културни ценности.


Детскoто заведение цели да:

 

 • Развие максимално потенциалът на всяко дете благодарение на приноса и опита на родители и учители.

 

 • Опазва живота и здравето на децата чрез здравословно и рационално хранене. Активен двигателен режим и престой на открито.

 

 • Обогатява и поддържа гъвкава,  динамична и мобилна образователна среда.

 

 • Повишава педагогическите компетенции на кадрите, водеща до по – висока ефективност на труда.

 

 • Усъвършенства управленския процес в детското заведение, гарантиращ адекватно поведение на партньорство, сътрудничество в работата.

 

 • Базирайки се на хуманистичните традиции на българското образование и европейските стандарти за предучилищно образование във възпитанието и работа са залегнали три основни принципа: гъвкавост, мобилност и дългогодишен опит.

 

Дейността на педагогическият екип е разпределена в следните направления:

 

 • Педагогическа практика

 

 • Квалификация

 

 • Педагогически контрол

 

 • Образователни инициативи

 

 • Опазване на детското здраве

 

 • Взаимодействие с родителите

 

Всяко направление има свой календарен план. Изпълнението на инициативите от всички направления предполага в края на учебната година да бъде реализирана целта.

 

Грижовни, отговорни, всеотдайни:

 

Екипът на Детска градина № 3 Звънче Ви очаква, за да предостави спокойствие в забързаното ежедневие на вас и малките палавници.

 

 

Контакти

Детска градина №3 Звънче

Град Бургас, Община Бургас, ж.к. Славейков, до бл. 22
Телефон: 056888502, 056888437
Факс: 056888437
Интернет сайт: odz3.org

Галерия

Детска градина 3 Звънче
Детска градина 3 Звънче
Детска градина 3 Звънче
Детска градина 3 Звънче
Детска градина 3 Звънче
Детска градина 3 Звънче
Детска градина 3 Звънче
Детска градина 3 Звънче
Детска градина 3 Звънче
Детска градина 3 Звънче
Детска градина 3 Звънче

Още Детски градини в Град Бургас

ЦДГ 11 ЧАЙКА

ЦДГ 11 ЧАЙКА, Бургас

Красивият черноморски град Бургас е разположен в Югоизточния регион на България. В град Бургас е седалището на Целодневната Детска градина № 11 Чайка, която се намира в зона А на най-големия жилищен к

ОДЗ №14 ИЗГРЕВ

ОДЗ №14 ИЗГРЕВ, Бургас

Красивият морски град Бургас е разположен в Югоизточния регион на страната. В този български град е седалището на Обединеното детско заведение № 14 Изгрев, което е открито през 1978 година. В детскат

ЦДГ №1 ЗВЕЗДИЦА

ЦДГ №1 ЗВЕЗДИЦА, Бургас

Красивият морски град Бургас е разположен в Югоизточния регион на страната. В този български град се намира Целодневната детска градина №1 Звездица. Детското заведение разполага с две сгради. Централн

ЦДГ СЛЪНЦЕ

ЦДГ СЛЪНЦЕ, Бургас

Красивият черноморски град Бургас е разположен в Югоизточния регион на България. В град Бургас е седалището на Целодневната детска градина Слънце. Детсото заведение се намира в центъра на града, в дву