Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ, Град Банкя

25 изворче град банкя

25 изворче град банкя, градина 25 изворче банкя, дг 25 изворче банкя, дг банкя, детска градина 25 изворче банкя, детска градина в град банкя, детска градина с утвърдени традиции банкя, детско заведение град банкя, желано детско заведние град банкя, квалифициран персонал от педагози банкя, предпочитано детско заведние град банкя, препоръчано детско заведние град банкя, утвъдено детско заведение град банкя

Галерия

ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ
ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ

ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ
Информация

ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ

 

 

ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ е детско заведение на територията на град Банкя.

 

Детското заведение е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на града.

 

Детската градина отваря врати, за да посрещне своите първи възпитаници през 1965 г. и до днес приема, обучава, възпитава и обгражда с любов малките палавници.

 

От тогава до днес, са изминали много години, променили са се много неща. Към съществуващата стара сграда на бившата ЦДГ №10, през 2011 г. беше построена и свързана с нея, нова сграда за още 4 групи. И така още 120 от чакащите деца бяха настанени в достроеното детско заведение №25 Изворче.

 

Финансирането на детското заведение се осъществява с общински средства.

 

ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ, Банкя разполага с две собствени сгради, дворове с богата растителност и площадки за игра за малките палавници. Помещенията в градината са светли и просторни, уютно обзаведени.


Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.

 

Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.Директор на ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ, Банкя е г-жа Милена Джолева.

 

 

Контакти

ДЕТСКА ГРАДИНА №25 ИЗВОРЧЕ

Град Банкя, Община Столична, ул. Петко Д. Петков 15
Телефон: 029676620, 029977104
GSM: 0889256043
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.