Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО, Село Герман

герман

герман, градина зайченцето бяло герман, детска градина 180 герман, детска градина герман, детско заведение герман, одз 180 герман, одз 180 зайченцето бяло герман, одз герман

ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО
Информация

 

ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО е детско заведение в село Герман, ул. Патриарх Герман № 81 А, община Столична.


Детското заведение се намира в периферията на Герман. В непосредствена близост са разположени 84 ОУ Васил Левски и стадиона на селото.


ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО се помещава в новопостроена през 2014 г. сграда, решена в 2 основни двуетажни модула и 1 едноетажно тяло. При строежът на градината е реализирана енергийноефективна строителна система, която включва топлоизолация, слънчеви колектори за подгряване на вода, отоплителна система.


Детското заведение разполага с голям двор, оборудван с площадки за игра за малките палавници. Помещенията в градината са светли и просторни, уютно обзаведени, изпълнени с тематични рисунки.


Всяка група разполага със собствено помещение, включващо спалня, занималня, гардеробна, сервизни помещения и тераса.


В детското заведение се извършва прием на деца от три до седем годишна възраст. Капацитетът на градината е 120 деца, разпределени по възрастов принцип в 4 градински и 1 яслена групи: Делфинче, Звездичка, Пчеличка, Калинка и Слънчице.


ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО, Герман е желано и любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители.


Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.


Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище. В детското заведение се провеждат и допълнителни дейности – английски език и народни танци.


Екипът на детското заведение се грижат с любов, внимание и всеотдайност за своите малки възпитаници. Децата получават обич и подкрепа, биват възпитавани в чувство на отговорност и добри маниери.


ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО, Герман се стреми да отговори на потребностите на децата и очакванията на родителите, да ги приобщи към националните традиции, ценности и култура. Дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.
Директор на детското заведение е г-жа Татяна Величкова.

 

 

Контакти

Целодневна Детска Градина №180 Зайченцето бяло

Село Герман, Община Столична, ул. Патриарх Герман 81 А
Телефон: 029928074
Интернет сайт: www.detskagradina180.com

Галерия

ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО
ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО
ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО
ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО
ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО
ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО
ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО
ДЕТСКА ГРАДИНА №180 ЗАЙЧЕНЦЕТО БЯЛО

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина № 98 Слънчевото зайче

Детска градина № 98 Слънчевото зайче, София

ДГ № 98 Слънчевото зайче, София е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства. Детската градина

Детска градина № 74 Дъга

Детска градина № 74 Дъга, София

Детска градина № 74 Дъга е открита през 1985 година и функционира на територията на град София, ж.к. Суха река, ул. Хан Севар №1. Финансирането на детското заведение се осъществява с общ

Частна детска градина Бръмбазък

Частна детска градина Бръмбазък, София

Частна целодневна ясла и градина Бръмбазък се намира в р-н Оборище, ул. Бачо Киро №66 (ъгъла с ул. Поп Богомил). Отваря врати, за да посрещне своите малки възпитаници, дарявайки ги с любов и