Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА 176 ЗОРНИЦА, Село Мрамор

мрамор

мрамор

ДЕТСКА ГРАДИНА 176 ЗОРНИЦА
Информация

ДЕТСКА ГРАДИНА 176 ЗОРНИЦА

Детска Градина 176 Зорница е учебно заведение с общинско финансиране. Детска градина се намира в село Мрамор.

 

Контакти

ДЕТСКА ГРАДИНА 176 ЗОРНИЦА

Село Мрамор, Община Столична, ул. Л. Kаравелов №16
Телефон: 029982372

Още Детски градини в Община Столична