Регистър на детските градини

Детска градина № 12 Радост, Град Перник

градина с филиали перник

градина с филиали перник, градина със собствен имидж перник, дг 12 перник, дг 12 радост, дг 12 радост перник, дг радост перник, детска градина 12 перник, детска градина 12 радост, детска градина 12 радост перник, детска градина радост перник, детска градина с традици перник, детско заведение с висок престиж перник, детско заведение със собствен облик перник, добро възпитание перник, желано детско заведние перник, желано и обичано място за игри перник, качествено обучение перник, квалифицирани възпитатели перник, квалифицирани педагози перник, място за игри и забавление перник, място за обучение и възпитани перник, отлична подготовка за училище перник, педагози с богат опит перник, предпочитано детско заведение перник, препоръчано детско заведение перник, утвърено детско заведние перник

Галерия

Детска градина № 12 Радост
Детска градина № 12 Радост
Детска градина № 12 Радост
Детска градина № 12 Радост
Детска градина № 12 Радост
Детска градина № 12 Радост
Детска градина № 12 Радост

Детска градина № 12 Радост
Информация

ДГ № 12 Радост

ДГ № 12 Радост, гр. Перник

 

ДГ № 12 Радост е съвременно базово детско заведение в в кв. Църква на гр. Перник и два филиала на ул. В. Терешкова № 7 и в село Студена.


Привлекателно и предпочитано детско заведение със съвременно управление и ерудиран педагогически екип. Осигурява качествено и достъпно възпитание на общо 205 децата от 1 до 7-годишна възраст.

 

Разполага с три сгради - централна и два филиала с богата материална база включваща просторни помещния, зали за игри и обучение, оборудвани детски площадки и съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.


За децата са обособени самостоятелни занимални, всяка с място за игра, хранене и сън, оборудвани спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.


Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.


В ДГ № 12 Радост се отглеждат и възпитават деца от една до седем годишна възраст в 9 функциониращи групи - 1 яслена и 8 целодневни, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионален опит.


Образователно-възпитателната работа в детското заведение е съобразена с приоритетите на предучилищното образование. При възпитанието и обучението в детското заведение се съблюдават държавните образователни изисквания.


В задължителната подготвителна група се обучават деца, подлежащи за постъпване в І-ви клас през съответната учебна година.


Основната цел на обучението в детската градина е развитието на детските индивидуалност и творчество. Това се постига чрез създаването на подходящи и оптимални условия и среда за изява на личностните качества на децата.


В ДГ № 12 Радост, гр. Перник са осигурени всички необходими условия за физическото, духовното, нравственото и социалното развитие на децата.


Педагозите възпитават у децата духа на мира и толерантността, стремят се да приобщават възпитаниците си към българските традиции и културни ценности, посяват семената на специално отношение към природата - семената на обичта и уважението към дугите.

 

В ДГ № 12 Радост са най-усмихнатите и слънчеви деца, защото тук те намират своя неповторим ден, обич и топлина. Имат много приятели, с които играят, строят, пеят, танцуват, рисуват и се забавляват заедно.


В детското заведение цари спокойна, ведра атмосфера, наситена с много емоции и позитивна нагласа.


Директор на ДГ № 12 Радост е г-жа Петя Толева-Вълева.

 

Контакти

Детска градина № 12 Радост

Град Перник, Община Перник, ул. Димитър Благоев 153
GSM: 0882404258, 0889555649

Още Детски градини в Град Перник

Детска градина №11 Знаме на мира

Детска градина №11 Знаме на мира, Перник

Детска градина №11 Знаме на мира е детско заведение с дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на град Перник. Отвар

ОДЗ ВЕЛА ПЕЕВА

ОДЗ ВЕЛА ПЕЕВА, Перник

ОДЗ ВЕЛА ПЕЕВА - Перник е детско заведение с общинско финансиране за обучение и възпитание на деца от три до седем години. В детското заведение са обособени пет групи, четири целодневни групи и

ЦДГ № 2 РОДОЛЮБЧЕ

ЦДГ № 2 РОДОЛЮБЧЕ, Перник

Целодневна детска градина № 2 Родолюбче е със седалище град Перник. Намира се в централна част на града с добри материални и педагогически условия, които я правят едно от най - привлекателните и предп

1 ОДЗ МИНЬОРЧЕ

1 ОДЗ МИНЬОРЧЕ, Перник

Детската градина се намира в центъра на град Перник. Открита е през 1934г. Носител е на орден “ Кирил и Методий” II - ра степен.Децата участват в различни конкурси, в концерт