Регистър на детските градини

Детска градина №110 Слънчева мечта, Град София

градина с филиал слънчева мечта

градина с филиал слънчева мечта, дг 110 слънчева мечта, дг 110 слънчева мечта софия, детска градина 110 слънчева мечта, детска градина слънчева мечта, детска градина със собствен облик софия, детско заведение за възпитание и игри софия, детско заведение с богати традиции софия, детско заведение с демократични отношения софия, детско заведение с иновации в практиката софия, детско заведение слънчева мечта, детско заведение със собствен имидж софия, детско заведение със съвременен облик софия, елитна детска градина софия, елитно детско заведение софия, желана и обичана среда за развитие софия, желано и обичано детско заведение софия, желано и обичано място за игри софия, качествено обучение и възпитание софия, любимо място на малките палавници софия

Детска градина №110 Слънчева мечта
Информация

Детска градина №110 Слънчева мечта

 Детска градина 110 Слънчева мечта София

 

Детска градина №110 Слънчева мечта е детско заведение на територията на град София, р-н Подуяне, ул. Батуня 75 с филиал на ул. Вършец 11.


Детско заведение с богати традиции и съвременен облик, с демократични отношения и управление, и иновации във възпитателно-образователната практика.


Финансирането на детската градина се осъществява с общински средства.


Детското заведение се помещава в две сгради, всяка с капацитет до 112 деца, разпределени в четири възрастови групи.


Материално-техническата база е пригодена за нуждите на децата във всички възрастови групи, възпитавани и обучавани в градината.


Двете сгради на детската градина са оборудвани с площадки за игра за малките палавници. Помещенията в градината са светли и просторни, уютно обзаведени.


В детското заведение се извършва прием на деца от три до седем годишна възраст, разпределени в групи, формирани по възрастов признак.


В задължителната подготвителна група се обучават деца, подлежащи за постъпване в І-ви клас през съответната учебна година.


Детска градина №110 Слънчева мечта, София е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители.


Колективът, зает в детското заведение се състои от квалифицирани педагози с богат, дългогодишен опит в работа с деца, защитили професионално-квалификационна степен.


Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.


Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.


Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.


Децата се възпитават в грижа към земята, опазване на природата и любов към животните. Всички начинания, стремежи и вълнения срещат подкрепа и разбиране от педагозите.


Детска градина №110 Слънчева мечта, София се отличава с креативност, оригиналност и въобръжение, гарантирайки на своите малки възпитаници незабравимо детство.


Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.

 

Директор на детското заведение е г-жа Маргарита Иванова.

 

Контакти

Целодневна детска градина №110 Слънчева мечта

Град София, Община Столична, ул. Батуня 75
Телефон: 029453019, 029455262
Интернет сайт: slanchevamechta.com

Галерия

Детска градина №110 Слънчева мечта
Детска градина №110 Слънчева мечта
Детска градина №110 Слънчева мечта
Детска градина №110 Слънчева мечта

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина № 74 Дъга

Детска градина № 74 Дъга, София

Детска градина № 74 Дъга е открита през 1985 година и функционира на територията на град София, ж.к. Суха река, ул. Хан Севар №1. Финансирането на детското заведение се осъществява с общ

Детска градина № 98 Слънчевото зайче

Детска градина № 98 Слънчевото зайче, София

ДГ № 98 Слънчевото зайче, София е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства. Детската градина

Частна детска ясла и градина Смърфовете

Частна детска ясла и градина Смърфовете, София

Частна детска ясла и градина Смърфовете град София се намира в съвременния, красив комплекс Цариградски - ж.к. Дружба 2, в непосредствена близост до метростанция Цариградско шосе. Новоот

Детска градина №85 Родина

Детска градина №85 Родина, София

Детска градина №85 Родина, София е съвременно базово детско заведение в град София, ул. Дамян Груев № 44. Детско заведение с дългогодишна история, помещяваща се в сграда построена през 1925/1930 г. с