Регистър на детските градини

Детска градина №110 Слънчева мечта, Град София

градина с филиал слънчева мечта

градина с филиал слънчева мечта, дг 110 слънчева мечта, дг 110 слънчева мечта софия, детска градина 110 слънчева мечта, детска градина слънчева мечта, детска градина със собствен облик софия, детско заведение за възпитание и игри софия, детско заведение с богати традиции софия, детско заведение с демократични отношения софия, детско заведение с иновации в практиката софия, детско заведение слънчева мечта, детско заведение със собствен имидж софия, детско заведение със съвременен облик софия, елитна детска градина софия, елитно детско заведение софия, желана и обичана среда за развитие софия, желано и обичано детско заведение софия, желано и обичано място за игри софия, качествено обучение и възпитание софия, любимо място на малките палавници софия

Детска градина №110 Слънчева мечта
Информация

Детска градина №110 Слънчева мечта

 Детска градина 110 Слънчева мечта София

 

Детска градина №110 Слънчева мечта е детско заведение на територията на град София, р-н Подуяне, ул. Батуня 75 с филиал на ул. Вършец 11.


Детско заведение с богати традиции и съвременен облик, с демократични отношения и управление, и иновации във възпитателно-образователната практика.


Финансирането на детската градина се осъществява с общински средства.


Детското заведение се помещава в две сгради, всяка с капацитет до 112 деца, разпределени в четири възрастови групи.


Материално-техническата база е пригодена за нуждите на децата във всички възрастови групи, възпитавани и обучавани в градината.


Двете сгради на детската градина са оборудвани с площадки за игра за малките палавници. Помещенията в градината са светли и просторни, уютно обзаведени.


В детското заведение се извършва прием на деца от три до седем годишна възраст, разпределени в групи, формирани по възрастов признак.


В задължителната подготвителна група се обучават деца, подлежащи за постъпване в І-ви клас през съответната учебна година.


Детска градина №110 Слънчева мечта, София е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители.


Колективът, зает в детското заведение се състои от квалифицирани педагози с богат, дългогодишен опит в работа с деца, защитили професионално-квалификационна степен.


Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.


Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.


Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.


Децата се възпитават в грижа към земята, опазване на природата и любов към животните. Всички начинания, стремежи и вълнения срещат подкрепа и разбиране от педагозите.


Детска градина №110 Слънчева мечта, София се отличава с креативност, оригиналност и въобръжение, гарантирайки на своите малки възпитаници незабравимо детство.


Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.

 

Директор на детското заведение е г-жа Маргарита Иванова.

 

Контакти

Детска градина №110 Слънчева мечта

Град София, Община Столична, ул. Батуня 75
Телефон: 029453019, 029455262
Интернет сайт: slanchevamechta.com

Галерия

Детска градина №110 Слънчева мечта
Детска градина №110 Слънчева мечта
Детска градина №110 Слънчева мечта
Детска градина №110 Слънчева мечта

Още Детски градини в Град София

Детска градина 5 Надежда

Детска градина 5 Надежда, София

Детска градина № 5 Надежда, гр. София отваря врати през 1981 год., за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай. Утвърдила се като престижно детско заведение със собствен имидж

Детска градина № 74 Дъга

Детска градина № 74 Дъга, София

Детска градина № 74 Дъга е открита през 1985 година и функционира на територията на град София, ж.к. Суха река, ул. Хан Севар №1. Финансирането на детското заведение се осъществява с общ

Детска градина 175 Слънчеви лъчи

Детска градина 175 Слънчеви лъчи, София

Детска градина № 175 Слънчеви лъчи e детско заведение с утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на столицата. Отворила врати, за да посрещне и о

Детска градина №6 Вълшебен свят

Детска градина №6 Вълшебен свят, София

Детска градина №6 Вълшебен свят, София е детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на столицата.

Детска градина № 63 Слънце

Детска градина № 63 Слънце, София

Детска градина № 63 Слънце е детско заведение в град София, кв. Бенковски, район Сердика. Градината е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в пред