Регистър на детските градини

Детска градина 1 Китка, Град Нови пазар

авторитетно детско заведение нови пазар

авторитетно детско заведение нови пазар, автотитетна детска институция нови пазар, градина със собствен имидж нови пазар, дг китка, дг китка нови пазар, дг нови пазар, детска градина китка, детска градина китка нови пазар, детска градина нови пазар, детска градина със собствен облик нови пазар, добра подготовка за училище нови пазар, качествено обучение и възпитание нови пазар, любимо детско заведение нови пазар, любимо мясо за игри нови пазар, предпочитано детско заведение нови пазар, предучилищна подготовка нови пазар, препоръчано детско заведение нови пазар, привлекателно детско заведние нови пазар, съвременно детско заведение нови пазар, център за творчество и забавление нови пазар

Детска градина 1 Китка
Информация

Детска градина №1 Китка

Детска градина №1 Китка е с дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на град Нови пазар.

 

Отворила врати, за да посрещне и обгражда с любов своите малки възпитаници.

 

Разполага със собствена сграда с богата материална база включваща зали за игри и обучение, озеленен двор, оборудван с модерни и съвременни съоръжения за игра на малките палавници.

 

Помещенията в градината са просторни, светли и хигиенични. Занималните са оборудвани съобразно индивидуалните потребности на децата.


Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.


Детска градина Китка е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители. Възпитаниците на детското заведение получават грижи, обич и всеотдайност.

 

Към момента в детското заведение се отглеждат и възпитават деца от две до седемгодишна възраст, разпределени в групи, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.


Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.


Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.


Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.


Дневният режим е гъвкав и осигурява равностойно присъствие на трите основни за детското развитие дейности: Игри - Обучение - Труд. Създадени са условия за „равен старт” на всички деца.


Децата се възпитават в зачитане духа на националните традиции и ценност, в грижа към земята, опазване на природата и любов към животните. Всички начинания, стремежи и вълнения срещат подкрепа и разбиране от педагозите.


Детска градина Китка, Нови пазар се отличава с креативност, оригиналност и въобръжение, гарантирайки на своите малки възпитаници незабравимо детство.

 

Директор на детското заведение е г-жа Николинка Николова.

 

Контакти

Детска градина №1 Китка

Град Нови пазар, Община Нови пазар, ул. Стефан Караджа 40
Телефон: 053723486
GSM: 0885302764

Галерия

Детска градина 1 Китка
Детска градина 1 Китка
Детска градина 1 Китка
Детска градина 1 Китка
Детска градина 1 Китка
Детска градина 1 Китка
Детска градина 1 Китка
Детска градина 1 Китка
Детска градина 1 Китка
Детска градина 1 Китка
Детска градина 1 Китка

Още Детски градини в Град Нови пазар

Още Детски градини в Община Нови пазар