Регистър на детските градини

Детска градина Щурче, Село Расово

авторитетно детско заведение расово

авторитетно детско заведение расово, дг село расово, дг щурче расово, детска градина село расово, детска градина със собствен имидж расово, детска градина със собствен облик расово, детска градина щурче, детска градина щурче расово, добра подготовка за училище расово, желана и обичана среда за развитие расово, желано и обичано място за игри расово, качествено обучение и възпитание расово, квалифицирани педагози с опит расово, любимо детско заведение расово, любимо мясо за игри расово, любимо място за игри и забавление расово, любимо място на малките палавници расово, предучилищна подготовка село расово, привлекателно детско заведние расово, съвременно детско заведение расово, център за творчество и забавление расово

Детска градина Щурче
Информация

Детска градина Щурче

Детска градина Щурче, село Расово е детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства.

 

Помещава се в съвременна, специално проектирана за детска градина сграда оборудвана спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.


Разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, собствен двор с оборудвана детска площадка и модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.


За децата са обособени самостоятелни занимални, всяка с място за игра, хранене и сън.


Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.

 

В детската градина се отглеждат и възпитават деца от две до седемгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.

 

Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготвяйки малките възпитаници за училище.


Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.


Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, английски език, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.


Детска градина Щурче, село Расово дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.


Директор на детското заведение е г-жа Аида Арсенова.

 

Контакти

Детска градина Щурче

Село Расово, Община Медковец, ул. Цветан Йосов Бояджиев14
Телефон: 097292799
Факс: 097292799

Галерия

Детска градина Щурче
Детска градина Щурче

Още Детски градини в Община Медковец