Регистър на детските градини

Детска градина Щастливо детство, Град Пловдив - Екип

градина с богата история рн източен

градина с богата история рн източен, дг щастливо детство пловдив, детска градина с утвърдени традиции рн източен, детска градина щастливо детство, детска градина щастливо детство пловдив, детско заведение щастливо детство пловдив, желано детско заведние рн източен пловдив, квалифициран персонал от педагози рн източен, предпочитано детско заведние рн източен, препоръчано детско заведние рн източен, утвъдено детско заведение рн източен, щастливо детство пловдив, щастливо детство рн източен пловдив

Детска градина Щастливо детство
Екип

 

За малките възпитаници в детска градина Щастливо детство, Пловдив полагат грижи висококвалифицирани преподаватели със специализация и клас квалификация. Ерудираните и амбициозни педагози са се посветили на децата, за да открият и развият таланта и способностите на всяко едно от тях.

 

Екипът от компетентни педагози, работят с децата, давайки им нови знания и умения. Помагайки им да усъвършенстват чуждите езици, запознавайки ги с различни култури и обичаи, обогатявайки представите на децата за света, засилвайки чувството им за толерантност и любознателност.

 

В работата с децата са съобразени възрастовите особености и индивидуаленото развитие и интереси на всяко дете. Подпомага се плавната адаптация на новопостъпилите възпитаници на детското заведение.

 

Педагозите работят активно в:

 

  • Обществен център за подкрепа на семейства и деца в риск.

 

  • с Катедра Детска дентална медицина в Стоматологичния факултет към Медицинския университет Пловдив по превенция и корекции на детското дентално здраве, както и с утвърдени специалисти по офталмолигия и педиатрия, с цел превенция и ранна диагностика на правилното детско развитие.

 

  • с неправителствени организаций насочени към деца с увреждания, специални образователни изисквания и деца от семейства в риск.

 

  • по проекти за европейски програми, а в момента изпълняват проект наука и образование за интелигентен растеж с европейско финансиране.

 

Обратна връзка с родителите, споделяне на ежедневни преживявания и постижения, е от съществено значение.

 

Оценка за работата и високия професионализъм на колектива на детското заведение е и присъденият му през 2011 г. Почетен знак на район Източен.

 

 

Контакти

Обединено детско заведение Щастливо детство

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Вратцата 4
Телефон: 032682577, 032000000
Интернет сайт: odz-shtastlivo-detstvo.com

Галерия

Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство

Още Детски градини в Град Пловдив

Детска градина Захарно петле

Детска градина Захарно петле, Пловдив

Детска градина Захарно петле, Пловдив е привлекателно и предпочитано детско заведение със съвременно управление и ерудиран педагогически екип. Осигурява качествено и достъпно възпитание на децата от