Регистър на детските градини

Детска градина Щастливо детство, Град Пловдив

градина с богата история рн източен

градина с богата история рн източен, дг щастливо детство пловдив, детска градина с утвърдени традиции рн източен, детска градина щастливо детство, детска градина щастливо детство пловдив, детско заведение щастливо детство пловдив, желано детско заведние рн източен пловдив, квалифициран персонал от педагози рн източен, предпочитано детско заведние рн източен, препоръчано детско заведние рн източен, утвъдено детско заведение рн източен, щастливо детство пловдив, щастливо детство рн източен пловдив

Детска градина Щастливо детство
Информация

Детска градина Щастливо детство

 

Щастливо детство е детско заведение на територията на град Пловдив. Помещава се в нова, модерна и съвременна сграда на ул. Врацата 4. Финансирането на детското заведение се осъществява с общински средства.

 

Градината е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на града. Отваря врати, за да посрещне своите първи възпитаници през 1973 г. и до днес приема, обучава, възпитава и обгражда с любов малките палавници.

 

Детска градина Щастливо детство е разположена в съвременна, специално проектирана за детска градина сграда. Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.

 

Капацитетът на детското заведение е 124 деца, разпределени в 4 градински и 2 яслени групи.

 

Детскaта градина разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, собствен двор с оборудвана детска площадка и модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.

 

За децата са обособени самостоятелни занимални, всяка с място за игра, хранене и сън.

 

За децата със СОП е оборудван кабинет, снабден с лаптоп и различни уреди, материали и пособия за ефективна работа на ресурсните учители, логопеди и психолози.

 

Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.

 

Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.

 

Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.

 

Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.

 

Директор на Детска градина Щастливо детство е г-жа Евгения Попиванова.

 

Контакти

Обединено детско заведение Щастливо детство

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Вратцата 4
Телефон: 032682577, 032000000
Интернет сайт: odz-shtastlivo-detstvo.com

Галерия

Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство
Детска градина Щастливо детство

Още Детски градини в Град Пловдив

Детска градина Захарно петле

Детска градина Захарно петле, Пловдив

Детска градина Захарно петле, Пловдив е привлекателно и предпочитано детско заведение със съвременно управление и ерудиран педагогически екип. Осигурява качествено и достъпно възпитание на децата от