Регистър на детските градини

Детска градина Щастливо детство, Село Мечка - Занимания

дг село мечка

дг село мечка, дг щастливо детство село мечка, детска градина село мечка, детска градина със собствен облик мечка, детско заведение за възпитание и игри мечка, детско заведение село мечка, детско заведение със собствен имидж мечка, желана и обичана среда за развитие мечка, желано детско заведние село мечка, желано и обичано място за игри мечка, качествено обучение и възпитание мечка, качествено обучение и възпитание село мечка, квалифицирани педагози с богат опит мечка, отлична подготовка за училище село мечка, привлекателно детско заведние мечка

Детска градина Щастливо детство
Занимания

В ДГ Щастливо детство, село Мечка се стремят да развиват детските индивидуалност и творчество. Това се постига чрез създаването на подходящи и оптимални условия и среда за изява на личностните качества на децата.

 

В детското заведение са осигурени всички необходими условия за физическото, духовното, нравственото и социалното развитие на децата. Педагозите възпитават у децата духа на мира и толерантността, стремят се да приобщават възпитаниците си към българските традиции и културни ценности.

 

Програмата, по която работи детската градина включва занятия по български и чужди езици, спорт, изкуства, математика, природа и свят.

 

Всички нови познания помогнат на децата да развиват своите интелектуални дадености, физически заложби и емоционална индивидуалност.

 

Практическите занимания, част от програмата, учат малките възпитаници на дисциплина и отговорност, които са важни елементи от порастването и формирането на тяхната личност.

 

Уроците за децата са под формата на игра. Вниманието им се ангажира активно в процеса на обучение, така децата трупат знания за света около тях, развиват практични умения за живота.

 

В ДГ Щастливо детство се посяват семената на специално отношение към природата - семената на обичта и уважението към дугите.

Контакти

Целодневна детска градина Щастливо детство

Село Мечка, Община Плевен, ул. Васил Левски 58
Телефон: 063565368

Галерия

Още Детски градини в Община Плевен

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА, Беглеж

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА, Беглеж е единственото детско заведение на територията на населеното място. Детското заведение е с общинско финансиране за обучение и възпитание на деца от три д