Регистър на детските градини

Детска градина Щастливо детство, Село Мечка - Екип

дг село мечка

дг село мечка, дг щастливо детство село мечка, детска градина село мечка, детска градина със собствен облик мечка, детско заведение за възпитание и игри мечка, детско заведение село мечка, детско заведение със собствен имидж мечка, желана и обичана среда за развитие мечка, желано детско заведние село мечка, желано и обичано място за игри мечка, качествено обучение и възпитание мечка, качествено обучение и възпитание село мечка, квалифицирани педагози с богат опит мечка, отлична подготовка за училище село мечка, привлекателно детско заведние мечка

Детска градина Щастливо детство
Екип

За малките възпитаници в ДГ Щастливо детство село Мечка полагат грижи висококвалифицирани преподаватели със специализация и клас квалификация. Младите и амбициозни педагози са се посветили на децата, за да открият и развият таланта и способностите на всяко едно от тях.

 

Екипът от компетентни педагози, психолози, логопеди, спортисти, артисти и много други специалисти, в различни сфери, работят с децата, давайки им нови знания и умения. Помагайки им да усъвършенстват чуждите езици, запознавайки ги с различни култури и обичаи, обогатявайки представите на децата за света, засилвайки чувството им за толерантност и любознателност.

 

В работата с децата са съобразени възрастовите особености и индивидуаленото развитие и интереси на всяко дете. Подпомага се плавната адаптация на новопостъпилите възпитаници на детското заведение.

 

Обратна връзка с родителите, споделяне на ежедневни преживявания и постижения, е от съществено значение.

Контакти

Детска градина Щастливо детство

Село Мечка, Община Плевен, ул. Васил Левски 58
Телефон: 063565368

Още Детски градини в Община Плевен