Регистър на детските градини

Детска градина Щастливо детство, Село Мечка

дг село мечка

дг село мечка, дг щастливо детство село мечка, детска градина село мечка, детска градина със собствен облик мечка, детско заведение за възпитание и игри мечка, детско заведение село мечка, детско заведение със собствен имидж мечка, желана и обичана среда за развитие мечка, желано детско заведние село мечка, желано и обичано място за игри мечка, качествено обучение и възпитание мечка, качествено обучение и възпитание село мечка, квалифицирани педагози с богат опит мечка, отлична подготовка за училище село мечка, привлекателно детско заведние мечка

Детска градина Щастливо детство
Информация

Детска градина Щастливо детство

Детска градина Щастливо детство село Мечка е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства.

 

Детското заведение се помещава в съвременна, специално проектирана за детска градина сграда. Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.

 

Детска градина Щастливо детство разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, собствен двор с оборудвана детска площадка и модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.

 

Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.

 

В детската градина се отглеждат и възпитават деца от три до шестгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.

 

Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготовяйки малките възпитаници за училище.

 

Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.

 

Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.


В детска градина Щастливо детство, село Мечка се дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.

 


Директор на детското заведение е г-жа Малина Велчева.

Контакти

Целодневна детска градина Щастливо детство

Село Мечка, Община Плевен, ул. Васил Левски 58
Телефон: 063565368

Галерия

Още Детски градини в Община Плевен

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА, Беглеж

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА, Беглеж е единственото детско заведение на територията на населеното място. Детското заведение е с общинско финансиране за обучение и възпитание на деца от три д