Регистър на детските градини

Детска градина Славейче, Село Борово

авторитетно детско заведение борово

авторитетно детско заведение борово, градина с добра база борово, градина с добри условия борово, градина с филиал в село горно абланово, градина с филиали град борово, градина със собствен имидж борово, дг град борово, дг славейче град борово, детска градина град борово, детска градина с филиал в село обретеник, детска градина славейче град борово, детска градина със собствен облик борово, качествено обучение и възпитание борово, любимо детско заведение борово, любимо мясо за игри борово, предпочитано детско заведение борово, предучилищна подготовка борово, препоръчано детско заведение борово, привлекателно детско заведние борово, съвременно детско заведение борово, филиал бордра смяна село обретеник, филиал канев село горно абланово, филиал на дг славейче горно абланово, филиал на дг славейче село обретеник, център за творчество и забавление борово

Детска градина Славейче
Информация

Информация

Детска градина Славейче, град Борово отваря врати, за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай.Детска градина Славейче, град Борово отваря врати, за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай.

 

В годините до днес се е утвърдила като престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание.

 

Детската градина и двата филиала в селата Горно Абланово и Обретеник разполагат с отлични бази, просторни помещения, зали за игри и обучение, дворове с оборудвани с модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на децата.

 

ДГ Славейче е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители. Възпитаниците на детското заведение получават грижи, обич и всеотдайност.

 

Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, като притегателен център за удовлетворяване на социалните, образователните и специфични потребности на децата в унисон с предизвикателствата на времето.

 

Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с ДОИ и осигурява отлична подготовка за училище.

 

ДГ Славейче се стреми към формирането на собствен облик, да бъде привлекателно и модерно, с висок обществен престиж заведение, полагащо основите на подготовката на децата за реалния живот.


 
Екипът на детското заведение е съставен от високо квалифицирани специалисти, които се грижат с любов, внимание и всеотдайност за своите малки възпитаници.


 
Грижата за децата е едно голямо предизвикателство, затова основна задача на екипа е насочването на децата към самостоятелност и творческо мислене.


 
В детската градина децата получават обич и подкрепа, когато са неуверени, биват възпитавани в чувство на отговорност и добри маниери.


 
Детска градина Славейче е място, където се гарантира и реализира цялостно обучение и възпитание на децата с цел изграждане на личности със самочувствие и индивидуалност.


 
Детското заведение се стреми да отговори на потребностите на децата и очакванията на родителите, да ги приобщи към националните традиции, ценности и култура.


 

Директор на ДГ Славейче е г-жа Юлия Янева. 

 

Групи

 

 

ДГ Славейче, град Борово е привлекателно и предпочитано детско заведение със съвременно управление и ерудиран педагогически екип.


Приетите и записани деца са разпределени в групи, формирани по възрастов признак:

 

 

  • Яслена група Пчелица

 

  • I-ва и III-та група Калинка

 

  • II-ра и IV-та група Моливко

 

 

 

 

Контаки

 

ДГ Славейче


град Боровоул. Св. Св. Кирил и Методий №2
тел: 0876 149 393
e-mail: odz_borovo@abv.bg

 

 

Филиал Канев

село Горно Абланово
ул. Средна гора № 47
тел: 08148 26 90

 


Филиал Бордра смяна
село Обретеник
ул. Дунав № 4
тел: 08143 20 25

 

 

Контакти

Детска градина Славейче

Село Борово, Община Гоце Делчев, ул. Св. Св. Кирил и Методий 2
GSM: 0876149393
Интернет сайт: dgslaveiche-borovo.org

Галерия

Детска градина Славейче
Детска градина Славейче
Детска градина Славейче
Детска градина Славейче
Детска градина Славейче

Още Детски градини в Община Гоце Делчев

Регистър на детските градини

ЦДГ №4 Радост, Гоце Делчев

В градината целодневно се обучават и възпитават около 85 деца. Сформират се 3 групи за деца от 3 до 5 годишна възраст и 1 подготвителна група за деца на 6 години, подлежащи за първи клас.

Регистър на детските градини

ОДЗ ЕДЕЛВАЙС, Брезница

В ОДЗ ЕДЕЛВАЙС целодневно се отглеждат, възпитават и обучават около 85 деца.Сформирани са 4 групи, от които: - 3 целодневни групи за деца от 3- до 5-годишна възраст - 1 подготвителна г

Детска градина Славейче

Детска градина Славейче, Борово

Детска градина Славейче, град Борово отваря врати, за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай.Детска градина Славейче, град Борово отваря врати, за да посрещне своите първи малк