Регистър на детските градини

Детска градина Светлина, Село Рибново

авторитетно детско заведение рибново

авторитетно детско заведение рибново, висококвалифицирани педагози рибново, градина с богата история рибново, градина с дългогодишни традиции рибново, дг рибново, дг светлина, дг светлина рибново, детска градина рибново, детска градина с отлична база рибново, детска градина с традиции рибново, детска градина с утвърдени традиции рибново, детска градина светлина, детска градина светлина рибново, добра подготовка за училище рибново, екип от компетентни педагози рибново, желано детско заведние рибново, желано и любимо място за децата рибново, квалифициран персонал от педагози рибново, квалифицирани педагози с богат опит рибново, любимо място за децата рибново, място за игри и забаления рибново, предпочитано детско заведние рибново, препоръчано детско заведние рибново, привлекателно детско заведение рибново, утвъдено детско заведение рибново

Детска градина Светлина
Информация

Детска градина Светлина

Детска градина Светлина, Рибново е детско заведение с дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на община Гърмен.

 

Отварила врати, за да посрещне своите малки възпитаници, дарявайки ги с любов и грижи, помагайки им да растат здрави и щастливи. Желано и любимо място за децата.

 

Финансирането на детското заведение се осъществява с общински средства.

 

Разполага с отлична база, зали за игри и обучение, светли и просторни, уютно обзаведени помещения за различните групи.

 

Базата на детското заведение включва обширен двор със затревени площи и дървета, оборудван с детска площадка и модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.

 

Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.

 

В ДГ Светлина се обучават, възпитават и отглеждат деца, разпределени в групи, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.

 

Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.

 

Традиция е представянето на добри педагогически практики, презентиране на педагогически ситуации по различни направления, работа с природни материали. Приоритет в работата на педагозите през годините е развитието на личността на детето, неговите таланти, умствени и физически способности.

 

В ежедневната си работа целият екип се стреми да осигури качествен възпитателно-образователен процес, в което влагат много знания, умения, опит и педагогическо майсторство. Спътник в ежедневната им екипна работа е вниманието към децата, опазване техните живот, здраве, спокойствие, достойнство и психика.


Игрите са естествен спътник във времето, което те прекарват в детската градина.


Малките възпитаници в ДГ Светлина, Рибново получават качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда и възможност успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.

 

Директор на детското заведение е г-жа Айше Авдикова.

Контакти

Целодневна детска градина Светлина

Телефон: 0882900436

Галерия

Още Детски градини в Община Гърмен