Регистър на детските градини

Детска градина Радост, Село Хаджиево

авторитетно детско заведение хаджиево

авторитетно детско заведение хаджиево, дг радост, дг радост хаджиево, дг хаджиево, детска градина радост, детска градина радост хаджиево, детска градина със собствен облик хаджиево, детска градина хаджиево, детско заведение село хаджиево, детско заведение със собствен имидж хаджиево, желана и обичана среда за развитие хаджиево, желано детско заведние село хаджиево, желано и обичано място за игри хаджиево, качествено обучение и възпитание хаджиево, квалифицирани педагози хаджиево, отлична подготовка за училище хаджиево, привлекателно детско заведние хаджиево

Детска градина Радост
Информация

Детска градина Радост

Детска градина Радост, Хаджиево е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства.


Детското заведение е разположено в съвременна, специално проектирана за детска градина сграда. Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.


Детска градина Радост разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, собствен двор с оборудвана детска площадка и модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.


Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.


В детската градина се отглеждат и възпитават деца от три до седемгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.


Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготовяйки малките възпитаници за училище.


Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.


Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.


В Детска градина Радост се дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.

 


Директор на детското заведение е г-жа Николина Димитрова.

Контакти

Целодневна детска градина Радост

Село Хаджиево, Община Пазарджик, ул. Първа № 50
GSM: 0887202281

Галерия

Още Детски градини в Община Пазарджик