Регистър на детските градини

Детска градина Радомирче

дг радомирче

дг радомирче, дг радомирче радомир, детска градина радомирче, детско заведение радомир, детско заведение радомирче, любимо място за игри радомир, радомир, радомирче

Детска градина Радомирче
Информация

Детска градина Радомирче

Детска градина Радомирче, град Радомир отваря врати през 1986 год., за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай.

 

Утвърдила се като престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Разполагат с отлична база, просторни помещения, зали за игри и обучение, озеленен двор оборудван с модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на децата.


ДГ Радомирче е най - голямата на територията на община Радомир и е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители. Възпитаниците на детското заведение получават грижи, обич и всеотдайност.


Към монта в детското заведение функционират 10 групи детска градина и 1 група ясла, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит.


Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготовяйки малките възпитаници за училище.


Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.


ДГ Радомирче дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.


Директор на детското заведение е г-жа Емилия Василева.

 

Контакти

Детска градина Радомирче

Град Радомир, Община Радомир, ул. Училищна 11
Телефон: 077780554

Галерия

Детска градина Радомирче
Детска градина Радомирче
Детска градина Радомирче
Детска градина Радомирче

Още Детски градини в Община Радомир

Детска градина Радомирче

Детска градина Радомирче, Радомир

Детска градина Радомирче, град Радомир отваря врати през 1986 год., за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай. Утвърдила се като престижно детско заведение със собстве