Регистър на детските градини

Детска градина Община Якоруда - Екип

градина със собствен имидж якоруда

градина със собствен имидж якоруда, дг община якоруда, дг якоруда, детска градина община якоруда, детска градина якоруда, детско заведение община якоруда, детско заведение с богата история якоруда, детско заведение якоруда, желана и обичана среда за развитие якоруда, желано детско заведние якоруда, желано и обичано място за игри якоруда, качествено обучение якоруда, квалифицирани възпитатели якоруда, отлична подготовка за училище якоруда, педагози с богат опит якоруда, предпочитано детско заведение якоруда, препоръчано детско заведение якоруда

Детска градина Община Якоруда
Екип

За малките възпитаници в Детска градина Община Якоруда полагат грижи висококвалифицирани преподаватели със специализация и клас квалификация. Ерудираните и амбициозни педагози са се посветили на децата, за да открият и развият таланта и способностите на всяко едно от тях.

 

Екипът от компетентни педагози, работят с децата, давайки им нови знания и умения. Помагайки им да усъвършенстват чуждите езици, запознавайки ги с различни култури и обичаи, обогатявайки представите на децата за света, засилвайки чувството им за толерантност и любознателност.

 

В работата с децата са съобразени възрастовите особености и индивидуаленото развитие и интереси на всяко дете. Подпомага се плавната адаптация на новопостъпилите възпитаници на детското заведение.

 

Обратна връзка с родителите, споделяне на ежедневни преживявания и постижения, е от съществено значение.

Контакти

Детска градина Община Якоруда

Град Якоруда, Община Якоруда, ул. Иван Вазов 20
Телефон: 074422233
GSM: 0886738812

Галерия

Детска градина Община Якоруда
Детска градина Община Якоруда

Още Детски градини в Община Якоруда

Детска градина Община Якоруда

Детска градина Община Якоруда, Якоруда

Детска градина Община Якоруда е детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на града под тепетата.