Регистър на детските градини

Детска градина Лиляна Димитрова, Град Маджарово

авторитетно детско заведение маджарово

авторитетно детско заведение маджарово, градина лиляна димитрова маджарово, градина с отлична база маджарово, градина със собствен имидж маджарово, дг лиляна димитрова, дг лиляна димитрова маджарово, дг маджарово, детска градина град маджарово, детска градина лиляна димитрова, детска градина със собствен облик маджарово, детско заведение маджарово, добра подготовка за училище маджарово, качествено обучение и възпитание маджарово, квалифицирани педагози с богат маджарово, любимо детско заведение маджарово, любимо мясо за игри маджарово, място за игри и забаление маджарово, предпочитано детско заведение маджарово, предучилищна подготовка маджарово, препоръчано детско заведение маджарово, престижно детски заведение маджарово, привлекателно детско заведние маджарово, съвременно детско заведение маджарово, утвърдено детско заведение маджарово, център за творчество и забавление маджарово

Детска градина Лиляна Димитрова
Информация

Детска градина Лиляна Димитрова

Детска градина Лиляна Димитрова, град Маджарово отваря врати, за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай.

 

Утвърдила се като престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Разполагат с отлична база, просторни помещения, зали за игри и обучение, озеленен двор оборудван с модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на децата.

 

ДГ Лиляна Димитрова е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители. Възпитаниците на детското заведение получават грижи, обич и всеотдайност.

 

Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, като притегателен център за удовлетворяване на социалните, образователните и специфични потребности на децата в унисон с предизвикателствата на времето.

 

Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с ДОИ и осигурява отлична подготовка за училище.

 

ДГ Лиляна Димитрова се стреми към формирането на собствен облик, да бъде привлекателно и модерно, с висок обществен престиж заведение, полагащо основите на подготовката на децата за реалния живот.

 

Екипът на детското заведение е съставен от високо квалифицирани специалисти, които се грижат с любов, внимание и всеотдайност за своите малки възпитаници.

 

Грижата за децата е едно голямо предизвикателство, затова основна задача на екипа е насочването на децата към самостоятелност и творческо мислене.

 

В детската градина децата получават обич и подкрепа, когато са неуверени, биват възпитавани в чувство на отговорност и добри маниери.

 

Детска градина Лиляна Димитрова е място, където се гарантира и реализира цялостно обучение и възпитание на децата с цел изграждане на личности със самочувствие и индивидуалност.

 

Детското заведение се стреми да отговори на потребностите на децата и очакванията на родителите, да ги приобщи към националните традиции, ценности и култура.

 

Директор на ДГ Лиляна Димитрова, гр. Маджарово е г-жа Матилда Черноморска.

 

 

Контакти

Детска градина Лиляна Димитрова

Град Маджарово, Община Маджарово, ул. Пролет 14
Телефон: 037202241
Факс: 037202241

Галерия

Още Детски градини в Община Маджарово