Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЪГА, Град Котел

грижи внимание и всеотдайност към децата

грижи внимание и всеотдайност към децата, детска градина дъга, детска градина дъга котел, детска градина котел, детско заведение в град котел, детско заведение дъга котел, детско заведение със собствен имидж котел, екип от квалифицирани педагози котел, желано и любимо място за малките палавници, качествена подготовка за училище котел, качествено обучение и възпитание котел, отлична подготовка за училище котел, педагози с богат професионалкен опит котел, предпочитано детско заведение котел, престижно детско заведение котел, привлекателно и модерно детско заведение котел, утвърдено детско заведение котел

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЪГА
Информация

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЪГА

 

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЪГА е детско заведение в град Котел, ул. Гавраил Кръстевич № 22.


Базов център на селищната система и престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място за отглеждане и предучилищно възпитание.


Финансирането на детското заведение се осъществява с общински средства.


Детската градина разполага със собствена сграда, голям двор, оборудван с площадки за игра за малките палавници.


Помещенията в градината са светли и просторни, уютно обзаведени. Всяка група разполага със собствено помещение, включващо спалня, занималня, гардеробна, сервизни помещения и тераса.


В детското заведение се извършва прием на деца от една до шест годишна възраст, разпределени в групи, формирани по възрастов признак.


ДЕТСКА ГРАДИНА ДЪГА е желано и любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители.


Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитани и игри.


Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с ДОИ и осигурява отлична подготовка за училище.


ДЕТСКА ГРАДИНА ДЪГА, Котел се стреми към формирането на собствен облик, да бъде привлекателно и модерно, с висок обществен престиж заведение, полагащо основите на подготовката на децата за реалния живот.


Екипът на детското заведение се грижат с любов, внимание и всеотдайност за своите малки възпитаници.


В детската градина децата получават обич и подкрепа, когато са неуверени, биват възпитавани в чувство на отговорност и добри маниери.


Детското заведение се стреми да отговори на потребностите на децата и очакванията на родителите, да ги приобщи към националните традиции, ценности и култура.

 


Директор на ДЕТСКА ГРАДИНА ДЪГА, Котел е г-жа Мария Петрова.

 

 

Контакти

Целодневна детска градина

Град Котел, Община Котел, ул. Гавраил Кръстевич 22
Телефон: 045342485
GSM: 0894443516, 0894443517

Галерия

Още Детски градини в Община Котел

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЪГА

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЪГА, Котел

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЪГА е детско заведение в град Котел, ул. Гавраил Кръстевич № 22. Базов център на селищната система и престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място за отглеж

ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЧО

ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЧО, Ябланово

ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЧО е детско заведение в село Ябланово, ул. Христо Ботев № 9. Детска градина с утвърдени традиции, заемащо достойно място в предучилищното възпитание на децата в община Коте