Регистър на детските градини

Детска градина Кольо Тенев, Село Тенево

дг кольо тенев

дг кольо тенев, детска градина в село тенево, детска градина кольо тенев, детска градина кольо тенев село тенево, детска градина с богата история тенево, детска градина с дългогодишни традиции тенево, детска градина с утвърдени традиции тенево, детско заведение в село тенево, желано детско заведние тенево, квалифициран персонал от педагози тенево, предпочитано детско заведние село тенево, препоръчано детско заведние тенево, утвъдено детско заведение село тенево

Галерия

Детска градина Кольо Тенев
Детска градина Кольо Тенев
Детска градина Кольо Тенев
Детска градина Кольо Тенев
Детска градина Кольо Тенев
Детска градина Кольо Тенев
Детска градина Кольо Тенев

Детска градина Кольо Тенев
Информация

Детска градина Кольо Тенев

 

Детска градина Кольо Тенев е детско заведение в село Тенево, община Ямбол.

 

Детска градина с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на селото.

 

Детската градина и до днес приема, обучава, възпитава и обгражда с любов малките палавници.


Финансирането на детското заведение се осъществява с общински средства.

 

Детска градина Кольо Тенев е разположена в съвременна, специално проектирана за детска градина сграда. Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.

 

Детската градина разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, собствен двор с оборудвана детска площадка и съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.

 

За децата са обособени самостоятелни занимални, всяка с място за игра, хранене и сън.

 

Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.

 

Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.

 

Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.

 

Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.


Директор на детското заведение е г-жа Нели Славова.

 

 

Контакти

Детска градина Кольо Тенев

Село Тенево, Община Тунджа, ул. Димчо Дебелянов 9
Телефон: 047772162

Още Детски градини в Община Тунджа