Регистър на детските градини

Детска градина Зора, Село Новачене

дг зора новачене

дг зора новачене, дг зора новачене с филиал в гурково, дг новачене, детска градина зора новачене, детска градина зора с филиал в гурково, новачене

Детска градина Зора
Информация

ДГ Зора, Новачене е детска градина, открита през 1967 година.

 

 

 

Първоначално детското заведение е било Целодневна детска градина, а през 2009 година, статут й се променя на Обединено детско заведение Зора, Новачене.

 

 

 

Финансира се със средства, осигурени от общината.

Контакти

Детска градина Зора

Село Новачене, Община Ботевград, ул. Хан Аспарух 3
Телефон: 071362218

Още Детски градини в Община Ботевград

Детска градина Зора

Детска градина Зора, Новачене

ДГ Зора, Новачене е детска градина, открита през 1967 година. Първоначално детското заведение е било Целодневна детска градина, а през 2009 година, статут й се променя на Обед