Регистър на детските градини

Детска градина Здравец, Град Кърджали

градина здравец кърджали

градина здравец кърджали, дг здравец кърджали, дг кърджали, детска градина здравец, детска градина здравец кърджали, кърджали

Детска градина Здравец
Информация

Детска градина Здравец

Детска градина Здравец,  Кърджали е основана през 1986 година. 

 

Отворила врати, за да посрещне своите малки възпитаници, създавайки благоприятна, позитивна и разнообразна среда за тяхното развитие, обучение и възпитание.

 

Финансирането се осигурява с общински средства.


Детското заведение разполага със собствена сграда с богата материална база включваща зали за игри и обучение, озеленен двор оборудван с модерни и съвременни съоръжения за игра на малките палавници. Помещенията в градината са просторни, светли и хигиенични. Занималните са оборудвани съобразно индивидуалните потребности на децата.

 

Към момента в детското заведение се отглеждат и възпитават деца от три до седемгодишна възраст, разпределени в групи, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.

 

Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.

 

Детска градина Здравец,  Кърджали  се отличава с креативност, оригиналност и въобръжение, гарантирайки на своите малки възпитаници незабравимо детство.

 

Контакти

Целодневна детска градина Здравец , гр. Кърджали

Град Кърджали, Община Кърджали, кв. Гледка, ул. Вела Пеева 1
Телефон: 036165616

Галерия

Детска градина Здравец
Детска градина Здравец
Детска градина Здравец
Детска градина Здравец
Детска градина Здравец

Още Детски градини в Град Кърджали

Детска градина Орфей

Детска градина Орфей, Кърджали

Детска градина Орфей e детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на град Кърджали. Отво